Philippe Geubels: Droog Movie Online kickass Torrent PutLocker Without Signing Up Free

Philippe Geubels: Droog

 

Philippe Geubels - Startpagina, Facebook. Philippe Geubels: Droog (2009) — The Movie Database (TMDb. Over Philippe Geubels: Tien jaar geleden stond Philippe Geubels voor het eerst op het comedypodium. Snel daarna was er geen houden meer aan. Een stormachtige doorbraak in Vlaanderen zijn debuutprogramma 'Droog' bereikte Philippe in Vlaanderen wat maar weinigen gegeven is: direct uitverkoc.

Philippe Geubels - Publications, Facebook

Philippe heeft zijn eerste avondvullende programma "DROOG" genoemd omdat hij nogal eens droog uit de hoek kan komen. Het is een show waarin Philippe over zijn jeugd, zijn werk, zijn angsten -kortom zijn dagelijkse leven- vertelt. Wie had kunnen vermoeden dat werken bij Colruyt zo hilarisch kon zijn. Nog tot midden mei 2010 is "Droog" goed voor uitverkochte zalen in heel Vlaanderen. Na afloop van de dernière in de Antwerpse Roma wordt de show in het najaar van 2010 op tv uitgezonden. Radio & tv Omdat Philippe bijna nooit meer thuis is, probeert hij trouwens zo vaak mogelijk op radio en tv te komen, zodat zijn vrouw hem ook nog eens ziet.

Alles wat de revue passeert in 'Droog' de eerste avondvullende zaalshow van Philippe Geubels, is even onwerkelijk als herkenbaar. Naïef, confronterend, gekneusd en gevat vertelt Philippe over zijn jeugd, zijn werk en zijn vele angsten en fobieën. Een ontwapenende underdog met een onvergelijkbare kijk op de wereld.

Stukje van Philippe Geubels uit de show "Gabbers 2017. Wat de Chinese kalender er ook over mag zeggen, 2009 was het jaar van Philippe Geubels. Droog Een ontwapenende underdog met een onvergelijkbare kijk op de wereld. Philippe Geubels (Dendermonde, 15 april 1981) is een Vlaamse het grote publiek werd hij bekend toen hij in 2007 in de finale stond van Comedy Casino Cup, een programma van de Vlaamse televisiezender nmerkend voor zijn presentatie is zijn nasale en langzame manier van spreken.

Philippe Geubels houdt het niet droog bij Beau.